MEEDIAVALVUR: Madison on nüüd Toomi sõber, seltsimees ja vend

Mõni päev tagasi kirjutasin prohvetlikult, et peatselt on keskerakonnal Brüsselis kaks esindajat. Nüüd siis ongi.

Kui jube siis tegelikult on õhustik, kust Jaak Madison pani plagama lausa keskerakonda?

Jah, kahe VV vaimne diktatuur ja sektikese ees põlvitav Suur Perekond on ikka jubedad asjad küll, aga keskerakond…

Jaak, kui Sa käisid kaks aastat tagasi oma perega mu kodus ja kutsusid EKRE-sse, ega sa mõne pika inkubatsiooniperioodiga pisikut juhuslikult maha ei pillanud? Kas ma peaksin oma eluruume kiirkorras desinfitseerima?

Keskerakonna märk ja pastakas Sulle hambusse, kahju ainult, et rohelist mobiili ristiku lehega ei kingitud.

Jaak Madison hooples, et Kõlvartiga on nad mõlemad ka kaitseliidu liikmed, mis on veel üks ühisjoon neil, mida Madison „hindab“. Kollanokk, mida Sinu tunnustus ka maksab? Mihhail on Seligeril end karastanud, eestlaste päid teiba otsas näinud nii et kissis silm ka ei pilkunud, Sina aga oled teisi männikäbidega visanud Vändra metsas. Jaak, kui teid kõlvart – vabandust, kõrvalt vaadata, kas Sa ka tead, keda te täna meenutasite? Kas sa Tarapunkat ja Štepslit oled näinud? Ilmselt mitte, oled ju kirjade järgi eestlane ja veel noor ka. Las Mihhail sulle seletab, kes need olid ja miks te nende nägu ja tegu olete. Ja hakkategi olema. Nüüd peab härra Kõlvart kas endale platvotmkingad ostma, nagu Putin, või Sind poolkõveratel põlvedel kõndima panema. Juba kõnnid käpukil, EKRE valijate vaieldamatu lemmik ja eurovalik.

Äripäev küsis täna Jana Toomi ja Madisoni suhete kohta, ja Madison avaldas lootust, et vahetab ka tulevikus Toomiga kingitusi nagu varasemalt. „Ma ei ole näinud ühtki erakonda, kus 100% inimesed mõtlevad ühte moodi,“ ütles Madison. Ta on Toomiga suhelnud ka vene teemadel ning ta nendib, et neil on erinevad arusaamad, kuid „eelkõige lähtutakse erakonna eesmärkidest ja põhimõtetest.“

Jaak, kas eestlastel ei olegi oma eesmärke ja põhimõtteid – ainult keskerakonnal siis? Põhiseaduse preambulat oled üldse lugenud, musu?

Jedinaja Rossija on nüüd su sõber, jah? Millal lähed Volodinile külla? Ole valvas, ta on ju tuntud alfagei. Nagu oli ka varalahkunud Žirinovski.

Hoia ennast, ole terve ja ära köhi, nagu räägivad alamkihi venelased.

Ivan Makarov

MEEDIAVALVUR: järelkajad loole „Kremli propaganda „kirikulehes“

1 thought on “MEEDIAVALVUR: Madison on nüüd Toomi sõber, seltsimees ja vend”

  1. Pärast Madisoni ja Kõlvarti ühisavaldust ütles Marek Strandberg Kuku Raadio Keskpäevatunnis, et see on nagu Hitleri ja Stalini leping, Molotovi-Rippentropi pakt. Väga tabav võrdlus, kui kontrast põhja keerata. Kuidas saavad sobida tuli ja jää? Midagi head sellest ei tule. Säärane põhimõttelagedus on ehmatav, sellist väärühendust ei suutnud ettekujutada ka kõige perversem fantaasia.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga