MEEDIAVALVUR: Madisoni otsus on täiega imelik

Vastukaja suurest meediamajast:

„Praegu oleks ka Kõlvartil ja Toomil veel viimane aeg sotsidesse ära putkata, väga võimalik, et pärast järgmise aasta kohalikke valimisi on girdõkk.

Mitte, et Eestis ei leiduks vatnikuid, kes nende poolt hääletaks, aga Keskerakond on lihtsalt tohutu suur lihakeha, inimesed pole sinna kogunenud Kõlvarti kõneoskuse või Jana Toomi säärejooksu pärast, vaid neid motiveerivad töökohad, raha. Kui Kõlvartil-Toomil pole ka tuleval aastal juba supipajast nendele näljastele lumpenitele midagi anda, siis peavad Kõlvart ja Toom ise hakkama kohta otsima, aga nende asemele tulevad Belobrovtsev ja Lauri Laats näiteks, kes jõuavad ka veel mõnda aega kunagise laia Savisaare trooni peal istuda, mis praegu on kaunis tühi. Ja sotside isakesed teataksid jälle ripsmeid lakustades, et Seligeri-Miša ja Damaskuse-Janka on tegelikult üdini eestimeelsed tegelased, kes oma päeva alustavad sini-must-valge lipu heiskamise ja eesti hümni laulmisega ning toetavad kahelkäel üleminekut eestikeelsele haridusele ja üldse millele iganes.

Ses mõttes on Madisoni otsus Keskerakonda minna imelik. Ilmselt näitab see vaid taas kui kõvasti desinformeerib Eesti meedia Eesti ühiskonda ja kui kaugel see kõik reaalsusest juba on. Madisoni otsus on umbes sama, kui keegi oleks 24. augusti hommikul 1991 kirjutanud avalduse astuda NLKP-sse või 1945. aasta 8. mail avalduse astuda NSDAP-sse.

Prognoosin, et pärast järgmisi kohalikke valimisi saab Jaagule tegelik pilt selgeks ja enne järgmisi riigikogu valimisi on tal juba uus erakond, mille logo pole roheline.“

MEEDIAVALVUR: kuhu jäi Veiko Vihuri orden?

3 thoughts on “MEEDIAVALVUR: Madisoni otsus on täiega imelik”

  1. Täielik soovunelm kellegi poolt, kes saab kirjutada vaid Postimehest ja kuuluda vaid Isamaasse. Kus see girdõkk tuleb ‘25 sügisel? Juba 2021. aasta detsembris 50.1% mitteeesti-emakeelega Tallinnas (soovitan vaadata elanike arvu muutust sellest saati)? Respublikaanid on opinion pollidest pilves, ja eeldavad, et praegune siga-ja-kägu koalitsioon Tallinnas läheb hurraaga edasi, samas unustades, et Tallinn pole Karupee (kus Jizzamaal vb toesti 50%ne toetus on) ja et armastatud Tallinna koalitsioonipartner Gruz200 hävib nende samade, Isamaale 28 protsenti näitavate arvamusküsitluste järgi täielikult. Demograafia on saatus—mingite novikovide kinni maksmisega võib Tallinna värdkoalitsioon kuni ‘25. sygiseni välja vedada, aga siis võtab loodus oma. Meediamaja resident võiks Naloxone’i keele alla pista ja Tallinnast fantaseerimise asemel mõtlema hakata, kuidas vähemalt mitte Kuldses Ringis/Tartus refilt jälle kotti saada.

  2. Kes teab, kelle pihus Madisoni munad on? Ei tundu usutav, et ta ise sellise käigu kasuks otsustas. Kui piisavalt usinasti käske täidab, siis naeratab temale ilmselt e-valimiste fortuuna.

  3. Veidi segaseks jääb see meediamaja siseinfo sel korral. Keskerakond ei kao kuhugi, üksikud hr. sm. Leto Svetid võivad sotsidesse putkata (ainuüksi karjääri nimel), Keskerakonna amorfne vene mass ei klapi SDE Brüsseli-truu suunaga teps mitte. Läti puhul oli näha: kui Koosmeele Keskus lagunes, tekkis rida parteikesi, mis kombineerivad eurovastasust, konservatismi ja venemeelsust https://en.wikipedia.org/wiki/2024_European_Parliament_election_in_Latvia#Results Kui ka Keskerakond peaks lagunema, ei lähe enamik neist üle SDEsse. Väita, et Madisoni otsus (nt ERK-sse astumise asemel) oli poliitiline suitsiid, on sama, mis väita, et lätlaste 1990ndate tipp-poliitiku Vilis Krištopansi naasmine oli hukule määratud ettevõtmine.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga