MEEDIAVALVUR: tulge kõik Gaza esimesele praidile!

Kolleeg Suurest meediamajast:

„Tere Vanja, kurjad silmad ja salakõrvad on eemal, nüüd saan lugema hakata…

Ma ka näen, et punalõvimeeste fännid käivad taas sulle kommentaare kirjutamas. No ei anna see Makarov rahu! Objektiivis pole, Meediakriitika saates pole, Uutes uudistes pole, linnavolikogust sai ka nagu välja, EKREs ka näha pole, aga raisk ikka rahu ei anna!

Noh need seal saates on rohkem sellised nõukogude aastatest tuttavad stambid, mida praegu lääne vasakpoolsed igast kanalisatsiooniluugist on ka valmis hõikama, kuidas seal regioonis viis või kuus miljonit juuti ei lase 50-60 miljonil araablasel elada, juute ässitavad ameerika ja briti imperialistid, süüdi on Euroopa maade kolonialism ja kuniks juudid ise Vahemerre ei lippa või ei lase end nugadega lõigata, siis nad on ikka väga pahad küll.

Hiljuti oli vahva üleskutse, milles lubati Gaza esimese pedeparaadi korraldajale autasu. Ehk siis, et need aktivistid, kes meil siin paha lõhna päevade kaupa levitavad, võiksid kobida Gazasse ja teha seal praidi, selle eest lubati miljon või midagi.

Sarnase üleskutse võiks teha Vooglaiule ja Järvile, mingu lehvitagu ka seal kandis oma punaseid hõlstikesi ja vaadaku kui kaua neil sellega lubatakse tegeleda. Tehku seal oma objektiivset praidi. Ja selle praktika käigus selgub isegi neile vahe vabade ja mittevabade ühiskondade vahel.“

MEEDIAVALVUR. Vooglaid: „Nimetage mind antisemiidiks, ma ei häbene“

1 thought on “MEEDIAVALVUR: tulge kõik Gaza esimesele praidile!”

  1. Ha-ha! “Gaza praid”! Hämmastavalt originaalne. Linnamäe alama mõttekäigud on nii degenereerunud, et seda on lausa suurepärane kogeda: a) VVd on mingil põhjusel täpselt samasugused, kui LGBTQ-aktivistid (ja mis viimastel viga? Kurakin ja Martikainen-Jarulovski on PMs ju pmst püsikolulmnistid) ja b) katoliiklased notitakse Gazas hetkega maha. Ilmselgelt on Gaza Hamas aetud segamini Idlibit valitseva HTSiga, kes on Assadi vastu (ning on seega tegelikult head. Yana Toomi sõbra vaenlane on sõber) ja praktiseerivad isuga peade nüsimist. Oktoobris 2023 lasi Iisraeli vabadust armastav (äkki mängiti kokpitis isegi Pink Floydi?) lennuvägi muidu vastu taevast Gaza Püha Porfiriuse kiriku koos 500 sees varjujaga (kuna see ei toimunud Mariupolis, ei oma see aga erilist tähtsust), kes suutsid kuidagi aastakümneid elusana püsida, enne kui demokraatlikud õhujõud saabusid. Suur sõber peab seda ilmselt üldse vandenõuks, kuna 500 kristlase koos kirikuga vastu taevast laskmine Iisraeli poolt on midagi, mida nõukogude propaganda kirjutaks. Teatavasti on tõesed ainult asjad, mis on nõukogude propagandast 180 kraadi erinevad. Seega ei saa kindel olla, et mingit kirikut kunagi üldse eksisteeriski. Lõppude lõpuks on tähtis see, et Iisrael armastab vabadust. Muuhulgas homoparaade. Mis on küll pahad, aga mille korraldamise kergus on Isamaa propagandistidele mingil põhjusel siiski põhiliseks tsiviliseerituse mõõdupuuks.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga